LIDT OM OS !


V
ores familie består af Susanne (Dagplejer), Steen (Salgsingeniør), vor datter, Ann (Ergoterapeut) og hendes mand Kenneth (El-ingeniør), vort Børnebørn Ida og Julie, samt 1 Tervueren Eik.

Vi bor mellem Aabenraa og Sønderborg, lidt udenfor Bovrup, med masser af tilgængelige marker og natur lige udenfor døren. Ann bor dog i Fredericia, sammen med sin mand Kenneth og døtrene Ida og Julie.
For os hører der dyr til familien. Vi har begge haft hund siden fødslen, og selvfølgelig har vi haft hund siden vi flyttede sammen og blev gift (1983). Det startede med en Engelsk Setter, som blev 13½ år og var alle tiders familiehund. Vores interesse for den belgiske hyrdehund blev dog allerede vakt i 1980, så da "Ingo" - vores setter - drog til de evige jagtmarker, var det nærliggende at anskaffe os en Tervueren. Denne er siden blevet til mange, nærmere betegnet 7, samt et par kuld hvalpe, gennem årene.

Herudover har vi haft angorakaniner og har sumpskildpadden "Alfred" som vi havde i snart 40 år.

Lige udenfor døren går der køer, kalve, samt et par heste, som vi elsker lige så meget som hvis de var vor egne.

   

Vores interesser er for Susannes vedkommende primært spinding og alt andet håndarbejde og for mit vedkommende er det Bovrup-Varnæs frivillige brandværn og jernalder-/vikingehistorie.
Fælles har vi haft stor fornøjelse af, at få lov at være med til arbejdet med rekonstruktionen af Nydambåden og vi er begge vældig interesseret i vikingetiden, hvor vi nyder at formidle til vikingemarkeder, samt når vi har mulighed for at bo i langhuset på Bork vikingehavn.

   

Og så er der selvfølgelig vores skønne datter, svigersøn og børnebørn, samt resten af familien.


 

         Kenneth, Ann                         og de 2 "små", Julie og Ida  


Min søster Inge og Per                 Susannes søster Margrethe

                              
Mor og far med Inge og Pers Børn (Mikkel, Emil og Cecilie)                                                        Margrethes Børn (Charlotte, Henrik og Kathrine)Ungerne: Heidi, Alice og Kate sammen med Ann                                             "Grand"-ungerne: Tine, Tone og Lasse sammen med Ann